اموزش تعمیرات لپ تاپ

– آموزش عیوب صفحه نمایش و تست کامل LED و LCD مانيتور شامل پيکسل سوخته، ضعيف و کم نور شدن فلورسنت و مشکلات های ولتاژ
– آموزش پروگرام کردن انواع بایوسهای دو طرفه و چهار طرفه
– آموزش بر طرف کردن قطعی مدار (PCB CUT)
– آموزش استفاده صحیح از دستگاه تعویض چیپست (BGA Rework) بصورت عملی
– آموزش تست اسلاتهای رم و گرافیک روی مادربرد لب تاب
– آموزش کار با سی پی یو مجازی برای جلوگیری از سوختن سی پی یو سالم
– آموزش تعمیر هارد دیسک نوت بوک ( تعمیر انواع برد و مکانیک – بدسکتورگیری – تعمیر سیلندر )

بیشترین مثالهای دوره آموزش تعمیر لب تاب شامل تعمیرات مادربرد لپ تاپ سونی ( مادربرد نوت بوک ) دل، تعمیر مین برد اسوس ، تعمیرات لب تاب سوزوکی ، اموزش تعمیرات لپ تاپ اپل ، تعمیر ایسر ، تعمیرات فوجیستو ، اموزش تعمیرات لب تاب اچ پی ، سامسونگ  ، آی بی ام لنوو ، تعمیر برد ام اس آی، تعمیرات توشیبا و دستگاههای دیگر
نکاتی بیشتر در خصوص آموزش تعمیر لپ تاپ:

درنهایت در آموزش تعمیرات لپ تاپ کارآموز با مشکلات عدم شارژ، عدم شناسایی باطری، خاموش شدن دستگاه (boot & no boot)، خرابی صدا، مخدوشی تصویر، خرابی کیبرد لپ تاپ ، خرابی Tuch، خرابی wifi، خرابی Lan، خرابی شارژر، مشکلات Lcd و های ولتاژ ، مشکلات Flat Cable، مشکلات حرارتی که چیپ ها دارند ، خرابی هارد و تعمیرات هارد ، ریکاوری هارد، خرابی O.D.D، مشکلات Auto Swich، مشکلات Random Boot، تعمیرات بخش سیگنالها و پیک و فرکانس ، PCB – SMD ، عیب یابی دقیق پل شمالی ، عیب یابی دقیق پل جنوبی ، عیب یابی دقیق I/O ، تشریح نقشه سوکت CPU ، PROGRAM  BIOS ، شابلون زنی به روشهای مختلف ، تعویض انواع قطعات SMD ، تعمیر وتعویض کی برد ، تعمیر وتعویض تاچ پد ، تعمیر و تعویض وب کم، عیب یابی مدار پاور ، مدار شارژ، رفع مشکل آب گرفتگی لپ تاپ، ریست پسورد انواع لپ تاپ ، تعمیر اداپتور و شارژر و خیلی از مشکلاتی که برای لپ تاپ های مختلف مانن اپل ، سونی ، دل ، توشیبا و غیره بوجود میاید در آموزش تعمیر لپ تاپ آشنا میشوید.

نحوه برگزاری دوره آموزش تعمیرات لپ تاپ (نوت بوک)

گذراندن دوره الکترونیک پایه الزامی است.
کلاسهای آموزش تعمیرات لپ تاپ بصورت دو تا سه نفره برگزار میشود.
جلسات رفع اشکال در پایان هر دوره آموزش تعمیرات لپ تاپ با هماهنگی مسؤل ثبت نام رایگان برگزار میگردد.
با هماهنگی استاد و آموزشگاه میتوانید در طول دوره لپ تاب خراب جهت تعمیرات بیاورید.
امکان پذیرش دانشجو از شهرستان با معرفی نامه خوابگاه برای آقایان و خانم ها و ارگانهای دولتی

رگزاری دوره الکترونیک قصد دارد کارآموزان را در این دوره با کلیه قطعات روی بوردها آشنا کند و بتوانند در این دوره با کلیه لوازم تعمیرگاهی ساده و حرفه ای آشنا شوند تا بهتر بتوانند وارد دوره عیب یابی مدار شوند. کارآموزان میتوانند بعد از گذراندن دوره الکترونیک دوره های آموزش تعمیرات لپ تاپ ٫ آموزش تعمیرات تبلت ٫ آموزش تعمیرات کامپیوتر ٫ آموزش تعمیرات بردهای اس ام دی ٫ آموزش تعمیرات موبایل ٫ آموزش تعمیرات انواع پلیر خانگی و پخش ماشین ٫ آموزش تعمیر دی وی آر ٫ آموزش تعمیر برد پزشکی ٫ آموزش تعمیرات هارد و بازیابی اطلاعات ٫ آموزش تعمیر برد پرینتر ٫ آموزش تعمیر تلویزیون ٫ آموزش تعمیر مانیتور و غیره.

جلسه اول شناخت ابتدایی ابزارهای ساده تعمیرات
در صورت استفاده صحیح و مراقبت از ابزارهای مرغوب،می توان طول عمر طولانی برای آنها را انتظار داشت.خرید ابزارهایی با کیفیت پایین چندان مدبرانه به شمار نمی آید. زیرا بعد از چند سال خراب شده و باید نمونه دیگری را خریداری کنید.به این ترتیب قیمت آن از هزینه لازم برای تهیه ابزارهای مرغوب بیشتر می شود. معمولا هر فردی بسیاری از ابزارهای لازم برای کارهای الکترونیکی را دارد،و در ابتدای کار لازم نیست سرمایه زیادی را به این کار اختصاص دهد.
خوشبختانه وسایل و ابزارهای بسیار ضروری برای ساخت بیشتر مدارهای الکترونیکی ساده، به چند ابزار اولیه محدود می شوند. مجموعه ای از ابزارهای دستی کوچک (شامل دم باریک ، سیم چین ، چهارسو و پیچ گوشتی با اندازه های مختلف) را می توان نقطه شروع خوبی به شمار آورد.به لیست خرید این وسایل اولیه،باید هویه کم مصرفی را نیز اضافه کنید، که بهتر است به کنترل حرارتی نیز مجهز باشد. نوک هویه مزبور باید قابل تعویض بوده و مجموعه ای از انواع نوک هویه را نیز شامل باشد. اگر نمونه مجهز به کنترل حرارتی بیش از حد گران باشد، می توانید به جای آن هویه ای با کیفیت بالا در حد 15-25 وات را انتخاب کنید.این نوع هویه های ساده که مستقیما با ولتاژ اصلی کار می کنند،برای بسیاری از موارد مناسب می باشند.اما دانشجویان باید توجه داشته باشند که هویه مزبور را از نظر وجود نوک اضافی و سایر وسایل جانبی مورد بررسی قرار دهند. بعضی از هویه های ارزان قیمت از این نظر ناقص می باشند.
علاوه بر هویه، جا دارد نوعی قلع کش را نیز تهیه کنید. قلع کش مزبور باید از نوع دستی باشد. البته ممکن است این وسیله برای جداسازی بسیاری از قطعات (مانند مدارهای مجتمع) چندان مفید واقع نشود.
مجموعه ای از دو یا سه تنظیم کننده نیز لازم می شود.این ابزارها کمی با پیچ گوشتی های معمولی تفاوت دارند.زیرا در ساخت بدنه یا محور اصلی آنها فلز به کار نرفته است.این ابزارها برای ساه تر کردن عمل تنظیم مغزیهای فریت(سر پیچ بعضی از آنها به صورت شش ضلعی می باشد) ،خازنهای متغیر و پتانسیومترهای ظریف طراحی شده اند.اگر از این ابزارها برای بازکردن پیچ های معمولی استفاده شود،خیلی سریع خراب می شوند.به همین دلیل از چنین کاری پرهیز کنید.

برای افرادی که می خواهند به صورت منظم کار کنند،فهرستی از ابزارهای لازم ارائه شده است.این فهرست به دو قسمت تقسیم شده است.یکی از آنها وسایل اولیه ضروری را ارائه می کند و دیگری فهرستی از ابزارهای جانبی را تشکیل می دهد که می توانند مفید واقع شوند.فهرست ابزارهای اولیه در واقع مجموعه ای از ابزارهای اصلی را ارائه می کند که به نظر تیم مدار سبز برای ساخت و آزمایش هر نوع مدار ساده ای ضروری است. وسایلی که در فهرست دوم آمده اند، ممکن است هر روز مورد استفاده قرار نگیرند اما در دراز مدت به کار می آیند.
وسایل آزمایش و اندازه گیری نه تنها برای اندازه گیری مشخصه های اموزش تعمیرات لپ تاپ مدار مورد استفاده قرار می گیرند، بلکه برای تنظیم و درجه بندی ونیز عیب یابی و تعمیر مدار ها نیز مفید واقع می شوند. امروزه محدوده بسیار وسیعی از وسایل اندازه گیری الکترونیک ارائه شده اند، که نه تنها از نظر پیچیدگی،بلکه از نظر قیمت نیز با یکدیگر تفاوتهای زیادی دارند.در یک انتهای طیف وسایل ارزان قیمت روزمره مانند مولتی مترهای آنالوگ غیر الکترونیکی وجود دارند،و در انتهای دیگر آن می توان وسایل بسیار پیچیده ای را یافت، که توسط ریزپردازنده کنترل می شوند.این وسایل اندازه گیریها و تنظیمها را به صورت نیمه خودکار انجام می دهند.قیمت چنین وسایلی بسیار بالا می باشد.
در این مورد نیز مانند بخش قبلی،فهرستی از وسایل اندازه گیری اولیه و اضافی،به عنوان راهنمایی ارائه شده است.فهرست اولیه وسایلی را شامل می شود،که با توجه به تجربیات مدار سبز،همواره مورد استفاده قرار می گیرند.برای انجام یک کار ویژه، ممکن است وجود تمام این وسایل اندازه گیری ضروری نباشد. علاوه بر این باید گفت تنها وسیله اندازه گیری ضروری برای کارهای الکترونیک،مولتی متر آنالوگ یا دیجیتال می باشد. آنچه که در فهرست ابزارهای اولیه ارائه شده، برای کار مداوم و وسیع می باشد. فهرست مزبور نباید موجب شود که علاقه مندان به الکترونیک واهمه ای از شروع کار به خود راه دهند. وسایل اندازه گیری را می توان به مرور و در زمان طولانی تهیه کرد. البته باید این کار را با تهیه یک مولتی متر خوب شروع کرد.وسایل اندازه گیری بعدی، به خصوص آنهایی که در فهرست دوم ذکر شده اند را می توان وقتی تهیه کرد،که سرمایه لازم فراهم شده باشد. به علاوه بهتر است برای گسترش وسایل خود عجله به خرج ندهید. همراهان مدار سبز به زودی اهمیت هر یک از آنها را درک کرده، و برای خرید نمونه هایی که در لزوم آنها تردیدی نیست برنامه ریزی خواهند کرد.
آموزش تعمیر پخش ماشین , آموزش تعمیر برد پولشمار , آموزش تعمیر برد ریسو , آموزش تعمیر برد یونیت دندانپزشکی , آموزش تعمیر برد مخابرات , آموزش تعمیر برد دوربین مداربسته , آموزش تعمیر برد دستگاههای چاپ , آموزش تعمیر برد کاغذ خردکن , آموزش تعمیر دستگاه پوز , آموزش تعمیر برد کولرگازی , آموزش تعمیر بورد صندوق فروشگاهی , آموزش تعمیر ماشین ظرفشویی , آموزش تعمیر جاروبرقی , آموزش تعمیر تلفن , آموزش تعمیر سانترال , آموزش تعمیر بورد پرینتر لیزری , آموزش تعمیر برد ریسو , آموزش مهندسی معکوس , آموزش تعمیر نوت بوک , آموزش تعمیر آداپتور , آموزش تعمیر هاب سوئیچ , آموزش تعمیرات روتر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>